Inschrijven dia-avond

Beste leden, ouders en sympathisanten

 

Zijn jullie ook zo benieuwd naar wat wij hebben uitgespookt op paas- en zomerkamp? Welke spelletjes er werden gespeeld? Waar we naartoe zijn getrokken? Of wil je als (ouder van een) nieuw lid eens zien hoe het er op kamp aan toe gaat? Kom dan zeker naar onze dia-avond! Op zaterdag 20 oktober 2018 organiseren wij onze jaarlijkse dia-avond, waar iedereen kan genieten van, lachen met of een traantje wegpinken bij de leuke foto's van onze kampen. Dit jaar staat er een heerlijke kaas-en wijnavond op het programma.

MENU:  Aperitief (cava of fruitsap)

               Kaasbuffet + wijn (1 glas wijn of frisdrank inbegrepen)

               Dessert       + koffie/thee

Voor de kinderen (en volwassenen) die geen kaasbuffet lusten, kun je bij het inschrijven op de website kiezen tussen het kaasbuffet of croque monsieurs.

PRIJZEN:

Volwassenen: € 12 kaasbuffet

Kinderen: € 8 kaasbuffet / € 6 croque monsieurs

Ingang zonder maaltijd: € 3

Vooraf inschrijven is noodzakelijk via onderstaand formulier en dit voor 15 oktober. Gelieve het totaalbedrag OP VOORHAND over te schrijven naar rekeningnummer BE39 7330 5386 3019 met de mededeling Dia-avond - Naam - Aantal volwassen - Aantal kinderen.

Onze dia-avond gaat door in het scoutslokaal (Iependreef 8, 8400 Oostende), jullie zijn van harte welkom vanaf 18u. Om 18u30 kan iedereen aanschuiven en om 19u45 starten we met het eerste deel van de foto's.

Is er iets onduidelijk of zijn er verdere vragen? Aarzel dan niet om de verantwoordelijke leiding (Lilith Ryckaert en Selma Jaidane) te contacteren.

We hopen op jullie talrijke aanwezigheid! 

 

Vriendelijke groeten,

De leiding

€ 12
€ 8
€ 6
€ 3
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.